Thema:
Orde in de Chaos: een zoektocht naar mijn Verhaal
Wat is mijn verhaal? Waarom mak ik wat ik maak? Tijdens PI zal ik mijn zoektocht delen en voor het eerst meer van mijn persoonlijke verhaal vertellen. Ik hoop hiermee een invalshoek aan te rijken om op zoek te gaan naar jouw verhaal, om beter te begrijpen wat je maakt of wilt maken. Om te laten zien dat je je vrijer, creatiever en zelfverzekerder kunt voelen door meer op je gevoel te vertrouwen. Je hoeft niet altijd alles te wéten wat je doet.

Bio PI 2020

Reginar is het creatieve alias van mij, Stijn Doors: fotograaf, beeldend kunstenaar en Olympus Ambassadeur. Door mijn tijd die ik vanaf zeer jonge leeftijd op straat rondbracht heb ik een soort 6e zintuig ontwikkeld voor alles wat om mij heen gebeurt. Zo heb ik een voorliefde gekregen voor dynamiek, geometrie en sfeer.

Ik wil bovenal esthetisch, krachtige beelden neerzetten. Beelden met een minimale vibe, maar die toch gaan voor een maximale energie en spanning. En hoewel mijn visuele interesse verder rijkt verder dan urban, straat & architectuur fotografie, de snel veranderende omstandigheden van het urban landschap hebben nog steeds mijn voorkeur. Improvisatie voert vaak de boventoon. De spanning van licht en schaduw, het juiste moment…. het is verslavend. Door hierbij ook te spelen met verassende invalshoeken, creatieve editing technieken, kleur en energie, probeer ik altijd een unieke scene of compositie neer te zetten.

De ervaring die ik op doe als branding & creative director voor Reginar Media en de ervaring die ik op heb gedaan tijdens mijn internationale DJ/Producer carrière, helpen mij om naar nieuwe (audio-)visuele mogelijkheden te blijven kijken om een verhaal te vertellen en emotie op te wekken. Dat wat je in kunt beelden kan gemaakt of behaald worden, dat is mijn motto.

www.reginar.photography
info@reginar.photography
www.instagram.com/reginarphotography
www.facebook.com/reginarphotography