Op reis met Piet Van den Eynde en Luminar 4.
Piet Van den Eynde is een Belgisch freelance fotograaf, trainer en auteur met een tiental boeken op zijn actief, ondermeer over Lightroom, reis-, straat- en flitsfotografie. Zijn passie voor reisfotografie bracht hem al naar de meest uiteenlopende hoeken van de wereld: Iran, Mongolië, Ethiopië en India. Zijn karakteristieke reisportretten zijn het resultaat van een doorgedreven beheersing van het vaak moeilijke licht op reis dat hij aanvult met flitslicht, gecombineerd met een specifieke nabewerking.
Wanneer hij niet geografisch aan het reizen is, reist hij graag terug in de tijd
Op Professional Imaging zal Piet tonen hoe hij Luminar 4 van Skylum software inzet in zijn beeldbewerkingsworkflow en gunt hij je ook een blik achter de schermen hoe zijn foto’s in the field tot stand komen.
Hij zal je laten zien hoe je Luminar niet alleen als plug-in voor Lightroom en Photoshop kan gebruiken, maar ook als een op zichzelf staande toepassing. Wie ooit al een lezing van Piet meegemaakt heeft, weet dat hij zich mag verwachten aan een wervelwind van nuttige tips en adviezen. Een niet te missen lezing!
Meer info over Piet vind je op www.morethanwords.be | Instagram: @mtwpiet