Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser

Professional Imaging 2020

Arno de Bruijn
28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk
Professional Imaging 2020 draait om inspiratie en beleving.
Dit jaar zijn er meer dan tachtig masterclasses, workshops, demonstraties en fotomomenten.
Een van de masterclasses wordt gegeven door Master of Light Arno de Bruijn. Wil je ook meer uit je fotografie halen? Je grenzen verleggen en creatief omgaan met licht en compositie? Tijdens deze speciale en exclusieve presentatie neemt Arno, Ambassadeur van BBP Light, je stap voor stap mee in de totstandkoming van een creatief beeld en krijg je heel veel tips en tricks. Welk licht en welke modifiers worden er gebruikt? Hij zal je laten zien hoe je in alle moeilijke omstandigheden met verschillende lichtsoorten kunt werken om van een onmogelijke situatie een resultaat met een hoe wow-factor te maken. Arno geeft je inspiratie en kennis die je meteen in praktijk kunt toepassen en waarmee je fotografie groeit.

Kom naar Professional Imaging: voor het toegangsbedrag van tien euro (inclusief parkeren) heb je toegang tot alle sprekers. Als je nu je ticket boekt, betaal je zelfs maar 7,50 (tot 31 januari).
Boek hier je ticket met 25% korting!
Arno de Bruijn op de Professional Imaging 2020
Arno de Bruijn legt in deze video uit wat je van hem kunt verwachten op Professional Imaging (klik op bovenstaande foto). Met zijn presentatie biedt hij jou een inkijk in wat er tegenwoordig mogelijk is op het gebied van nieuwe ideeën, zowel op het gebied van beeldinhoud als out-of-the-box-lichtvoering.
©Arno de Bruijn

Inspiratie en beleving

Professional Imaging heeft de crème de la crème op fotografisch gebied uitgenodigd om in verschillende theaters op de beursvloer aan het publiek over te brengen hoe zij hun mooie beelden maken en een eigen signatuur bereiken. Aansluitend zijn deze beeldmakers elders op de beursvloer aanspreekbaar om nog meer toelichting te geven. Exposanten en importeurs laten hun nieuwste apparatuur zien, en experts die daar al mee hebben gewerkt komen in deze stands aan het woord. Je kunt de apparatuur daar zelf uitproberen en de resultaten van ambassadeurs en andere visionairs meteen zien. Bovendien zijn er op de beursvloer veel meer fotomomenten en fotogenieke onderwerpen die je zelf kunt vastleggen.

Arno leert je grenzen verleggen

Iets meer dan tien jaar geleden heeft Arno de Bruijn van zijn passie zijn werk gemaakt en de stap gezet als fulltime bruids- en portretfotograaf. Arno is dé specialist op het gebied van creatieve (flits)licht technieken. Altijd op zoek naar vernieuwende, unieke en creatieve composities tovert hij met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn. Door zijn jarenlange ervaring als professionele portret- en bruidsfotograaf, maar ook als mentor/coach voor het SINTLucas weet hij je uit te dagen zonder dat je gefrustreerd raakt. De foto's van Arno zijn onderscheiden met diverse toonaangevende awards zoals: Bruidsfoto Award (Winnaar vakprijs + publieksprijs), Master Awards (Top 3 Benelux) en Fearless Awards (Top 50 Beste bruidsfotografen wereldwijd).
De komende weken worden meer sprekers bekend gemaakt.
Hou daarvoor 
professionalimaging.nl in de gaten en like ons op Facebook.
©Arno de Bruijn
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

Nieuwsbrief nr.1 2020