Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser
©Saskia Boelsums Als het weer dramatisch wordt, trekt Saskia Boelsums erop uit.
Bij code Oranje begint haar inspiratie te stromen.

Saskia Boelsums
Kunstenaar van het jaar 2020
op Professional Imaging 2020

28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk

Saskia Boelsums geeft als spreker op Professional Imaging een Masterclass in landschapsfotografie. Ze is verkozen tot Kunstenaar van het jaar 2020 door Stichting Kunstweek. In de finale versloeg ze onder anderen Erwin Olaf en Daan Roosegaarde. 

De werken van de fotografe bestaan vooral uit oer-Hollandse taferelen. Ze is geïnspireerd door de Hollandse Meesters op het gebied van schilderkunst en door wat zij als inspiratiebron hadden: het Hollandse landschap. "Als je er oog voor krijgt, zie je wat een schoonheid er om je heen is; wat er groeit en bloeit, wolkenluchten en zon", vertelt ze.

Boelsums ziet zichzelf niet als fotograaf, maar als kunstenaar met een camera. "Ik ben beeldend kunstenaar en gebruik fotografische technieken. Wat je ziet op de foto's heb ik ook zo gemaakt. Daarna werk ik aan de kleur, contrast en aan licht en donker." 

Op Professional Imaging zal ze veel van haar werkwijze en kennis delen. Ook zal ze ingaan op de manier waarop haar werk in een paar jaar zo succesvol is geworden.

Kom naar Professional Imaging: voor het toegangsbedrag van tien euro
(inclusief parkeren) heb je toegang tot alle onderdelen van het event!
Als je nu je ticket boekt, betaal je zelfs maar 7,50 euro (t/m 31 januari).
Laatste kans! Boek hier je ticket met 25% korting!
©Saskia Boelsums. IJsselmeer. Saskia is zeer geïnteresseerd in waterlandschappen in combinatie met heftige luchten. Het was een donkere dag met veel wind en ineens brak er een straaltje zon door die het water bijna transparant maakte.
©Saskia Boelsums. De paarden die de reddingsboot door de branding trekken, moeten wennen aan het koude zeewater. Dat heeft Saskia Boelsums vastgelegd op deze foto. Uit een grote reeks foto’s koos ze deze om te bewerken en tentoon te stellen. Via Facebook kreeg ze onlangs een berichtje van de man op de foto dat hij het een prachtige foto vindt!
In het najaar van 2019 is bij uitgeverij Terra haar boek verschenen:
Saskia Boelsums, Landscape Photography. In dit overzichtswerk zijn honderd foto’s opgenomen. Voor een Meet en Greet nodigt Saskia u/jouw uit op de stand van Canson Infinity in Hal 2.
 
www.saskiaboelsums.nl
 
 
©Saskia Boelsums
De komende weken worden meer sprekers bekendgemaakt.
Hou daarvoor 
Professionalimaging.nl in de gaten en like ons op Facebook.
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

Nieuwsbrief nr.3 2020