Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser
© Bas Uijlings

Professional Imaging 2020
vandaag loopt de Early Bird korting af!
dus profiteer nog snel van 25% korting

28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk

Inspiratie en beleving

De voorbereidingen voor Professional Imaging 2020 zijn in volle gang.

Professional Imaging heeft de crème de la crème op fotografisch gebied uitgenodigd om aan de bezoeker op toegankelijke wijze over te brengen hoe zij hun mooie beelden maken en een eigen signatuur bereiken. Aansluitend zijn zij elders op de beursvloer aanspreekbaar om nog meer toelichting te geven. Exposanten en importeurs laten hun nieuwste apparatuur zien, en experts die daar al mee hebben gewerkt komen in deze stands aan het woord. Je kunt de apparatuur daar zelf uitproberen en de resultaten van ambassadeurs en andere visionairs meteen zien. Bovendien zijn er op de beursvloer veel meer fotomomenten en fotogenieke onderwerpen die je zelf kunt vastleggen.
 

Het model van de Professional Imaging blijft gelijk: voor het toegangsbedrag van tien euro (inclusief parkeren) heb je toegang tot alle onderdelen van het event! Als je nu je ticket bestelt, betaal je zelfs maar €7,50 (tot 31 januari)

Laatste kans! Boek hier je ticket met 25% korting!
Volg het nieuws over Professional Imaging,
hou daarvoor Professionalimaging.nl in de gaten en like ons op Facebook.
De eerste 6 sprekers zijn bekend!
Klik hier voor meer info over de sprekers
Focus op video

Voor steeds meer beeldmakers is fotografie een onderdeel van een veel breder palet aan activiteiten. Vooral jonge fotografen maken gebruik van mogelijkheden als video en online activiteiten, maar ook de oudgedienden zien er een zinvolle aanvulling van hun fotografie in. Omdat de video-mogelijkheden steeds uitgebreider worden en het steeds gemakkelijker wordt om een gelikt resultaat te bereiken, delen makers van bewegend beeld op Professional Imaging hun kennis op dat gebied. Zo laten Bas Uijlings en Arno de Bruijn zien hoe je in de huwelijksfotografie je reportages kunt uitbreiden met video en zijn er succesvolle vloggers en podcasters aanwezig.

Deelnemende Exposanten P.I.2020
Klik hier voor het volledige overzicht van de exposanten
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk

Nieuwsbrief nr.4 2020