Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser
Felix Hernandez geeft in het Live Shoot Theater een demonstratie van hoe hij zijn droombeelden maakt.

Professional Imaging 2020
28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk
Dream Photography
 
Felix Hernandez maakt adembenemende foto’s van een droomwereld waarin het onmogelijke aannemelijk wordt. Op het eerste gezicht lijken zijn foto’s gemonteerd in de beeldbewerking, maar niets is minder waar. Hij bouwt zijn taferelen en modellen zelf en fotografeert die op een speciale manier. Uiteraard komt er veel postproductie bij kijken.

Op Professional Imaging laat hij live voor publiek zien hoe zijn beelden tot stand komen.

Felix Hernandez is een fotograaf, grafisch ontwerper en digitaal kunstenaar uit Cancun, Mexico. Hij is de oprichter van ‘Project Matatema’ en van de fotostudio ‘Hernandez Dreamphography’ waarmee hij creatieve concepten ontwikkelt voor internationale merken als Audi Germany, Audi Middle East, Volkswagen, Nickelodeon, Wilson, Mattel, etc... Hij maakt ook deel uit van de in Nederland gevestigde internationale online academie Mango Ice Photography.
 
Bekijk hier het volledige programma
Toonen & Wientjens laten in het Live Shoot Theater zien hoe zij iconische portretten maken door het gebruik van o.a. gels, gekleurd licht en rimlight.
Toonen & Wientjens – Iconische lichtvoering
 
Hans Toonen en Hans Wientjens. Twee namen, één foto. Want Toonen en Wientjens horen bij elkaar als dag en nacht. Als selfmade fotografen werken ze 25 jaar samen, tegenwoordig vanuit hun studio in Arnhem of op locatie in binnen- en buitenland. Hun foto´s zijn wereldwijd te zien in bekende mannenglossy´s als Playboy, FHM, Maxim en Panorama. Het werk van Toonen en Wientjens valt op door mooie belichting, stijl en klasse.

Op Professional Imaging zullen ze live met modellen laten zien hoe je met licht dat met gels is gekleurd en met rimlight verbluffende resultaten kunt krijgen die meteen in het oog springen.
Rob de Winter laat je meestertrucs van zichzelf en andere internationaal bekende beeldbewerkers zien.
Instructeur Rob de Winter bespreekt en demonstreert in zijn presentatie in het PI-Theater geavanceerde trucs die hij zelf toepast en ook de nieuwste en beste werkwijzen van populaire beroemde beeldbewerkers.

Hij is de auteur van het boek ‘Photoshop masters’ dat feestelijk wordt gepresenteerd op de Professional Imaging. Het staat vol inspiratie en interviews met ‘s werelds beste Photoshop-artiesten, zoals de meester van het surrealisme, Erik Johansson. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Je leest er hier meer over

In zijn presentatie op de PI helpt Rob de Winter je bij het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken. 
Theaterprogramma's online
Het programma van de theaters op Professional imaging is nu online te raadplegen. In het Live Shoot Theater zie je o.a. demonstraties boudoirfotografie door Yuliya Panchenko, Personal Branding door Maurice Jager, studio- en flitstechnieken door Frank Doorhof en nog veel meer. Bekijk hier het volledige programma.  

In het PI-Theater krijg je onder andere tips over landschapsfotografie door Kunstenaar van het Jaar Saskia Boelsums, abstracte fotografie door Iris Depassé, gebruikstips over de grote Photoshop-concurrent Luminar 4 door Piet van den Eynde, urban photography door Reginar Photography en nog veel meer. Volg de website van PI voor de laatste info. Toegang tot de Theaters is kosteloos, plaatsen reserveren is echter niet mogelijk! 
Bekijk hier het volledige programma
Je kent de foto’s wel: indrukwekkende landschappen en bossen in het perfecte licht… WAUW! Alles klopt: de plek, de compositie, het licht en de bewerking.
 
Op zaterdag 28 maart a.s. vindt PiXperience WOWscapes plaats in Hart van Holland in Nijkerk. PiXperience WOWscapes staat volledig in het teken van landschapsfotografie.
 
Geniet in een ongedwongen setting van praktische seminars en inspirerende presentaties. Praktisch, informatief en inspirerend, dat is het recept van PiXperience!  
 
Omdat het aantal plekken beperkt is, moet je van te voren een ticket kopen. Ga snel naar de website om het programma te bekijken en je ticket te boeken. Het ticket is inclusief toegang tot P.I.2020 (LET OP: niet andersom!)
KLIK HIER OM MEE TE DOEN!
Deelnemende Exposanten P.I.2020
Klik hier voor het volledige overzicht van de exposanten
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk

Nieuwsbrief nr.7 2020