Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser

Professional Imaging 2020

De nieuwste ideeën
28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk
Op de Professional Imaging 2020 is er meer aandacht dan ooit voor de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie.
 
Fotografen leggen uit hoe zij met de nieuwste mogelijkheden en ideeën een eigen handtekening bereiken en hoe zij hun fotografie aanvullen met video, maar ook andere aanvullingen op fotografie komen aan bod, zoals online uitingen, personal branding voor fotografen, het genereren van volgers en een klantenkring, er is meer aandacht voor vrouwen in de fotografie en het zelf uitgeven van fotoboeken.

Kom naar Professional Imaging: voor het toegangsbedrag van tien euro (inclusief parkeren) heb je toegang tot alle sprekers. Als je nu je ticket boekt, betaal je zelfs maar 7,50 (tot 31 januari).
Boek hier je ticket met 25% korting!

Video

Voor steeds meer beeldmakers is fotografie een onderdeel van een veel breder palet aan activiteiten. Vooral jonge fotografen maken gebruik van mogelijkheden als video en online activiteiten, maar ook de oudgedienden zien er een zinvolle aanvulling van hun fotografie in. Omdat de video-mogelijkheden steeds uitgebreider worden en het steeds gemakkelijker wordt om een gelikt resultaat te bereiken, delen makers van bewegend beeld op Professional Imaging hun kennis op dat gebied. Zo laten Bas Uijlings en Arno de Bruijn zien hoe je in de huwelijksfotografie je reportages kunt uitbreiden met video en zijn er succesvolle vloggers en podcasters aanwezig.

Reginar is een urban fotograaf die de openbare ruimte tot zijn creatieve speeltuin heeft bestempeld. Hij legt uit wat je op de Professional Imaging van hem kunt verwachten.
©Reginar

Urban fotografie

Reginar Photography (Stijn Doors) is een zogenaamde ‘Urban fotograaf’. Hij laat zich inspireren door de openbare ruimte en door de sfeer in de stad. Met die gedachte in het achterhoofd, geeft hij de term straatfotografie een unieke betekenis. Hij concentreert zich op unieke vormen, kleuren en lijnen in het stadslandschap en weet daarmee grafische voorstellingen te bereiken die zijn persoonlijke indruk van de stad bij uitstek laten zien.

Nieuwe uitingsvormen

Er worden ook fotografische uitingsvormen getoond die op vroegere edities onderbelicht bleven, zoals bijvoorbeeld abstracte fotografie. Een goed voorbeeld daarvan is het poëtische werk van de Groningse fotografe Iris Depassé. Zij is de oprichter van de Academie voor Abstracte Fotografie, waar ze inspirerende cursussen geeft. Op P.I. legt zij uit hoe je met macrofotografie en landschapsfotografie de werkelijkheid kunt abstraheren en zo een geheel eigen beeldtaal kunt ontwikkelen.

Meer werk van deze sprekers is te bekijken op:
irisdepasse.nl
reginar.photography/
Iris Depassé nodigt je uit om naar haar masterclass te komen in het P.I. Theater.
De komende weken worden meer sprekers bekend gemaakt.
Hou daarvoor 
professionalimaging.nl in de gaten en like ons op Facebook.
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

Nieuwsbrief nr.1 2020