Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, bekijk het dan in je browser
© Yuliya Panchenko maakt je wegwijs in de Boudoirfotografie.

Professional Imaging 2020
28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk
Believe in Boudoir!
 
'Believe in Boudoir!' is de titel van de inspirerende masterclass en live shoot die de Amerikaanse fotografe Yuliya Panchenko geeft in het PI & Live Shoot Theater.

De van oorsprong Azerbeidjaanse fotograaf werkt sinds 2010 in de V.S. Zij maakt spectaculaire sociale portretten en huwelijksfoto’s, maar speciaal voor de P.I. zal zij uit de doeken doen hoe ze tot haar aansprekende glamourfoto’s komt, onder de titel: ‘Believe in Boudoir’.

Yuliya laat zien hoe zij elke vrouw sensueel en uiterst flatterend in beeld weet te brengen met haar geheime 'Triangle' methode.

Bovendien legt zij uit hoe ze succes heeft gekregen in haar bedrijfsvoering door een goede relatie op te bouwen met fotografen, klanten en kopers van haar werk. In de afgelopen tien jaar zette zij een uiterst succesvolle praktijk op met een internationale clientèle. Zij geeft je tips over hoe jij dat ook zelf kunt aanpakken. 
Bekijk hier het volledige programma
Met zijn presentatie ‘Personal branding voor fotografen’ maakt headshot-fotograaf Maurice Jager je wegwijs over hoe je je werk kunt promoten en een winstgevend bedrijf kunt opbouwen.

Vragen die hierbij aan de orde komen zijn: Hoe zorg je ervoor dat je wordt gezien? Hoe kom je boven het maaiveld uit? Hoe krijg je fans? Hoe krijg je klanten? Hoe verdien je een inkomen met wat je het leukst vindt om te doen?

Tijdens Professional Imaging wordt ook zijn gelijknamige boek gepresenteerd. Daarin legt hij zijn succesvolle methode voor personal branding uit. Laat je zien hoe je van jouw persoonlijkheid een verhaal kunt maken dat volgers en klanten oplevert. Tien succesvolle topfotografen die deze weg al hebben afgelegd, leggen bovendien uit hoe zij hun merk zo hebben opgebouwd dat zij er gelukkig van zijn geworden en gemakkelijk van kunnen leven. Dat zijn: John DeMato, Peter Hurley, Humberto Tan, Lieke Anna, Pratik Naik, Dani Diamond, Clay Cook, Emily Teague, Glyn Dewis en Tony Taafe.

Het boek is nu met korting te bestellen voor 24,99 in plaats van 29,99. Bestel het hier.
In het Live Shoot Theater laten nationale- en internationale topfotografen zien hoe zij hun adembenemende werk maken. Je krijgt o.a. een demonstratie boudoirfotografie door Yuliya Panchenko en beweging bevriezen met flits en sparkle door Frank Doorhof.
Theaterprogramma's online
Het programma van de theaters op Professional imaging is voor 90% bekend. In het Live Shoot Theater zie je o.a. demonstraties boudoirfotografie door Yuliya Panchenko, Personal Branding door Maurice Jager, studio- en flitstechnieken door Frank Doorhof en nog veel meer. Bekijk hier het volledige programma.  

In het PI-Theater krijg je onder andere tips over landschapsfotografie door Kunstenaar van het Jaar Saskia Boelsums, abstracte fotografie door Iris Depassé, gebruikstips over de grote Photoshop-concurrent Luminar 4 door Piet van den Eynde, urban photography door Reginar Photography en nog veel meer. Volg de website van PI voor de laatste info. Toegang tot de Theaters is kosteloos, plaatsen reserveren is echter niet mogelijk! 
Bekijk hier het volledige programma
Doe je al mee met de Groene Camera 2020?

Ben je natuur- of landschapsfotograaf? Stuur je allerbeste natuurfoto's in voor deze fotoprijs die NIET met jouw rechten aan de haal gaat. Je hebt nog 4 dagen de tijd om je foto’s in te sturen in 7 verschillende categorieën. Of stuur een serie in om kans te maken op de titel Natuurfotograaf van het jaar.

Prijzenpakket t.w.v. meer dan € 15.000. De winnende foto’s worden geëxposeerd in het MUSEON. De prijsuitreiking van de Groene Camera vindt plaats tijdens PiXperience op 28 maart a.s.
KLIK HIER OM MEE TE DOEN!
Deelnemende Exposanten P.I.2020
Klik hier voor het volledige overzicht van de exposanten
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
Facebook Professional Imaging
YouTube Professional Imaging
Instagram Professional Imaging
Website Professional Imaging
Email Professional Imaging

view this email in your browser

28 - 29 - 30 maart - de Loods Nijkerk

Nieuwsbrief nr.6 2020