NOG 9 DAGEN TE GAAN TOT START P.I. EXPERIENCE 2019!
JIJ KOMT TOCH OOK?

Kijk wat je met de nieuwste foto- en video-apparatuur kunt doen

Professional Imaging staat dit jaar in het teken van EXPERIENCE. Nog nooit zijn er zo veel activiteiten geweest. Alle standhouders laten op spectaculaire wijze zien wat je kunt doen met alle nieuwe camera’s, objectieven, lichtsets, video-apparatuur, cameradrones en accessoires.

Op elke stand zijn er demonstraties door topfotografen die je de nieuwste mogelijkheden laten zien. Je kunt ook zelf fotograferen en gebruikmaken van de nieuwe apparatuur. 

Hieronder een beknopt overzicht van de activiteiten die buiten de masterclasses en workshops in de diverse theaters plaatsvinden. Voor het volledige programma
kijk je hier. Alles is gewoon toegankelijk met je toegangsticket. 

Vergeet je camera niet, want er is volop gelegenheid om je nieuwe kennis meteen in de praktijk te brengen.

Canon
Op de stand van Canon wordt het EOS R-systeem uitgebreid gedemonstreerd, is een workshop over food fotografie in de vorm van een workshop en in het Canon-theater zijn talloze inspirerende lezingen, onder andere door de winnares van de Canon Zilveren Camera, Cynthia Boll. Zij vertelt hoe zij haar winnende project over overstromingen in Jakarta zo aangrijpend wist te fotograferen. 

Nikon
Naast doorlopende demonstraties van onder andere het nieuwe Nikon Z-systeem, laten topfotografen bij Nikon hun kunsten zien. Onder andere David Yarrow (zie foto), die vertelt hoe hij zijn adembenemende wildlife-foto’s van de Afrikaanse Savanne tot Antarctica maakt. Verder lezingen door wereldberoemd documentair fotograaf Pep Bonet. Brett Florens vertelt zijn nieuwste inzichten op het gebied van fotografie en marketing en Bas Uijlings besteedt aandacht aan de nieuwste vormen van huwelijksfotografie. 

Sony
De stand van Sony verandert in een theater met demonstraties, live shoots en lezingen door Brendan De Clercq met in-your-face portret, natuur en macro door Gustav Kiburg (zie foto), en adembenemende architectuur en urban fotografie door Albert Dros.

Transcontinenta
Elke dag zal een jonge talentvolle fotograaf op het Broncolor-podium zijn/ haar talenten laten zien op het gebied van modelfotografie, portretten en cover shoots. Ze demonstreren hoe eenvoudig je met Broncolor beter licht in je shoots krijgt. Aanwezige fotografen:  Tom ten Seldam (@tomtenseldam, zaterdag); Aicha Abdoen (@aichaabdoun, zondag), Damion Thakoer (zie foto) (@dt.shooter, maandag). Uiteraard doorlopend demonstraties van de vele andere merken die Transcontinenta voert. 

DJI
De nieuwe cameradrones van DJI kun je bekijken op een aparte stand en er zal ook mee gevlogen en gefotografeerd worden. Zilveren Camera-winnaar Vincent Riemersma (zie foto) is ook aanwezig en vertelt hoe hij fotografeert met een drone. 

CameraNU.nl
CameraNU heeft, naast aanlokkelijke aanbiedingen, een Fotocafé waarin je in een informele setting twaalf topfotografen het hemd van het lijf kunt vragen over hun werkwijze, trucs en apparatuur. 

Olympus
Bij Olympus veel aandacht voor de nieuwe spraakmakende E-M1X-camera en veel lezingen door Olympus Visionairs over hun reizen en ervaringen. Documentair en modefotograaf Sterre Fenna en Stijn Doors (zie foto) vertelt over zijn bijzondere werkwijze bij stads- en straatfotografie.

Fujifilm
Fujifilm maakt de vele mogelijkheden en flexibiliteit van hun camerasysteem aanschouwelijk door deze demonstraties: natuurfotografie met Fujifilm, door Bob Luijks, het nieuwe fotograferen, door Martin Hogeboom, Art fotografie door Maartje Roos, Filmen met Fujifilm-camera’s door Klaas van Kruistum, Bruidsfotografie door Raisa Zwart en Reis & reportagefotografie door Hans Avontuur. 

Studio 34x
Bij Studio 34 kun je zelf fotograferen. Neem dus je camera mee! Verder wordt verteld hoe daar wordt gefotografeerd en hoe er videoclips worden opgenomen. Bovendien is er aandacht voor abstracte fotografie met demonstraties. 

https://www.studio34x.com/videoclip/

Profoto 
Op de stand van Profoto zal fashion fotograaf Evely Duis uit de doeken doen hoe je spectaculaire resultaten met lichtvoering kunt bereiken in de fashionfotografie. 

Dit is slechts een kleine greep uit alle activiteiten. Er is nog veel meer te doen en zien in de diverse theaters. Kijk hier voor het volledige overzicht van alle activiteiten en de tijden waarop deze te zien zijn:

Professional Imaging, het foto-inspiratie event op 23 t/m 25 maart.
Meer dan 80 activiteiten voor slechts € 10, incl parkeren en shuttle bus.
www.professionalimaging.nl

Heeft u de radiocommercial al gehoord op NPO radio 2?
Het aftellen is begonnen, op zaterdag 23 maart a.s. vindt PiXperience plaats bij Hart van Holland in Nijkerk. Geniet in een ongedwongen setting van praktische seminars en inspirerende presentaties. Praktisch, informatief, inspirerend én gezellig, dat is het recept van PiXperience! 
 
Ga snel naar de website om het programma te bekijken en je ticket te boeken.
Meer dan 80! lezingen, demonstraties, 
masterclasses en workshops...

zijn met je entreeticket gratis toegankelijk!
(vol = vol)
 
Voor slechts €10,- incl.btw,
pendelbus en parkeerticket!
 
Kom Kijken - Luisteren - Fotograferen
op de 20e editie van #P.I.2019
 
Mis dit unieke foto/video event niet

SAVE THE DATE 23 – 24 – 25 MAART, DE LOODS NIJKERK

Ga voor de laatste info naar www.professionalimaging.nl of volg ons op Social Media.
BESTEL HIER JE TICKET !
BEKIJK HET PROGRAMMA !
BEKIJK DE PLATTEGROND !
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
view this email in your browser
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Nieuwsbrief nr.9 2019