Nieuwsbrief nr.8                                                                                Klik hier om de nieuwsbrief in de browser te bekijken
In deze nieuwsbrief:
NOG 10 DAGEN TOT START P.I.2018  -
Wieger Poutsma - Jon Hernandez - Live Shoot Theater tijdschema - STUDIO34X

Wieger Poutsma - NL

Vanaf het begin van de digitalisering heeft Wieger Poutsma een grote fascinatie gehad voor het bewerken van foto’s en het creëren van illustraties.De afgelopen 25 jaar heeft hij zich, als eerste generatie digital artists,  gespecialiseerd in digitale beeldmanipulatie, het creëren van synthetisch beeld ofwel Computer Generated Images (CGI) en combinaties van deze twee vormen.

Met zijn boutique post-productie studio FISK-imaging Amsterdam staat Wieger, door zijn jarenlange ervaring in digital imaging en zijn onmiskenbare visuele handschrift, aan de top in zijn vakgebied. Hij heeft samengewerkt met een veelvoud van nationale- en internationale fotografen waaronder Erwin Olaf en David Lachapelle voor klanten zoals Nike, Google, Shell, Heineken, Coca Cola, McDonalds, Microsoft, Philips, Unilever, Samsung, Vodafone, Tommy Hilfiger, KLM, MTV, Koninklijke Luchtmacht, ABN/AMRO, Mercedes Benz en BMW.

 
Wieger zal elke dag een lezen verzorgen in het Adobe Theater
Klik hier voor meer informatie over Wieger Poutsma


KOM OOK FOTOGRAFEREN IN DE STAND VAN STUDIO34X!


In samenwerking met Broncolor en Studio34x  laten wij op deze bijzondere Professional Imaging beurs zien wat netwerken en fotografen kan samenbrengen. 

Dit jaar is het thema: Clowns. 

Wij komen elke dag met een nieuw concept van beroemde creators de stand betreden. Van High Fashion tot Fantasy, wij nodigen iedereen uit om foto’s te komen maken ongeacht de camera en lens. Er is beschikking over studiolicht maar ook over continu licht.  

Verbaas je over het prachtige resultaat wat uit jouw eigen camera komt maar maak ook gebruik van de nieuwste camera’s van de topmerken Canon, Hasselblad, Olympus, Nikon en Leica die op onze stand aanwezig zullen zijn. Hou de Facebookpagina van Studio34x en Professional Imaging in de gaten, en neem daar een kijkje in de voorbereidingen voor dit prachtige event.

We willen ook heel graag een prijs geven aan onze fotograferende bezoekers.

Maak jij een mooie foto in onze stand, zet die foto dan op Instagram met de hashtag #34xPI 

De mooiste foto die bij ons op de stand is gemaakt, mag een dag lang gebruikmaken van Studio34x. Uiteraard met het mooiste licht van Broncolor. Je mag zoveel editten aan de beelden als je wilt maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Nog maar 1,5 week. Kom op 24 en/of 25 maart naar PiXperience 365 en krijg ter plaatse het boekje 'De beste 50 tips voor natuurfotografen' cadeau!

PiXperience is hét evenement voor natuur- en landschapsfotografen met vele tientallen praktische lezingen en seminars door bekende fotografen en vindt plaats in het naastgelegen congrescentrum Hart van Holland.

Let op! Het aantal tickets is beperkt. Met je PiXperience ticket heb je op 24 en 25 maart ook toegang tot Professional Imaging, andersom niet.

Klik hier om naar de website van PiXperience te gaan en een ticket te bestellen.

 -  PIA d'Or Talent Award 2017/2018  -

DE GENOMINEERDEN ZIJN BEKEND!  

Op dinsdag 13 maart heeft de eindjurering plaatsgevonden.
De uitslag zal op zaterdag 24 maart a.s. tussen 13:00 - 13:45 uur in het
Live Shoot Theater bekend worden gemaakt.

De expositie van de 10 genomineerde beelden kunt u vinden in
Hal 2 tijdens de komende P.I.

Jon Hernandez - ESP

Jon is commercieel fotograaf met Barcelona als basis. De afgelopen tien jaar heeft hij onder meer gewerkt voor merken als Samsung, Powerade, Land Rover en Chelsea FC.

Naast zijn commerciële werk staat Jon bekend als fotografie- influencer met duizenden volgers op social media. Zijn manier van lesgeven wekte interesse bij Manfrotto, Olympus, Benel en vele anderen. Zij huren Jon in om fotografen van over de hele wereld te leren hoe zij ook de beste resultaten kunnen behalen.

Zijn werk kan gezien worden als een technische benadering van creativiteit. Zijn beelden zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook doorontwikkeld met high end fotografietechnieken. Jon heeft een enorme passie voor kunstlicht en door zijn kennis kan hij creëren wat er ook maar in zijn hoofd opkomt.

Jon zal elke dag een LiveShoot verzorgen in het Live Shoot Theater
Klik hier voor meer informatie over Jon Hernandez
Klik hier voor het volledige theater programma
Partners Professional Imaging

cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list