80 workshops per dag op bruisende Professional Imaging-beurs

Professional Imaging is dit jaar bruisender dan ooit. Met meer dan 80 masterclasses, workshops, demo’s, live shoots en lezingen per dag, die je allemaal gewoon kunt bezoeken met je dagticket à 10 euro. Je wordt gegarandeerd geïnspireerd om je eigen fotografie een boost te geven. Bovendien kun je profiteren van knallende aanbiedingen, exclusief voor de beursbezoeker.

Internationale topfotografen

In het P.I. Theater, zullen tal van topfotografen hun werkwijze en trucs uitleggen Daarin zie je internationale topsprekers als David Yarrow, die je op zondag 24 maart vertelt hoe hij zijn adembenemende wildlife foto’s maakt en ze bovendien weet te verkopen voor veertigduizend euro per stuk.

© David Yarrow - Nikon spreker

Glyn Dewis die uitlegt hoe je een klassiek, tijdloos portret kunt maken met de looks van lang geleden. Hij vertelt hoe je hetzelfde licht kunt maken met studiolicht of strobistlicht en hoe je je niet hoeft te laten leiden door budget.

© Glyn Dewis

Chris Knight, de meester van schilderachtige belichting, die je laat zien hoe je veel meer uit je studiolicht kunt halen. 

© Chris Knight - hoofdspreker

Pep Bonet, de internationale documentaire meesterfotograaf en -filmer, die je uitlegt hoe je reportages bedenkt en geschikt maakt voor internationale publicatie.

© Pep Bonet - Nikon spreker

Uiteraard geven ook veel Nederlandse topfotografen exclusieve masterclasses. Enkele voorbeelden: Jeroen Toirkens, Bas Meelker, Arno de Bruijn, Frank Doorhof, Albert Dros, Evely Duis, Vincent Riemersma en vele andere. Bekijk hier het overzicht van (inter)nationale topsprekers.

Beeldbewerking

Daarnaast zijn er talloze demonstraties met de nieuwste tips en trucs over beeldbewerking. Door experts op dat gebied in het P.I. Theater en door vermaarde leermeesters als Guy Gowan en Dave Clayton. Zo leer je hoe je van doorsnee foto’s met een paar slimme ingrepen beelden om van te watertanden maakt. 

© Bas Meelker

Demonstraties

Naast deze Masterclasses is er een keur aan demonstraties van de nieuwste apparatuur, live shoots waarin je ziet wat je ermee kunt doen, interviews met topfotografen die vertellen over hun werkwijze, alles op het gebied van video en de apparatuur daarvoor, en er zijn speciale demo’s over fotografie met drones.

Fotografencafé

In het Fotografencafé kun je fotografen in een informele setting het hemd van het lijf vragen over hun werkwijze en apparatuur. Daar staan bijvoorbeeld Zilveren Camera-winnaar Vincent Riemersma, die dit jaar bekroond werd met de ‘Sportfoto van het jaar’ bij de Zilveren Camera, met zijn foto van schaatsers, gemaakt met een drone. 

© Vincent Riemersma

Nieuwe apparatuur

Meer dan 75 exposanten tonen alle nieuwe apparatuur op het gebied van fotografie en video, die je van dichtbij kunt bekijken en vasthouden en alle informatie erover te weten kunt komen van deskundigen die er al mee hebben gewerkt.

Bekijk hier het complete programma.

Aanbiedingen

Natuurlijk zijn er ook knallende aanbiedingen van CameraNU.nl
die je niet mag missen. 

Kom op 23, 24 en 25 maart naar Professional Imaging en raak
gegarandeerd geïnspireerd.

Professional Imaging Experience vindt plaats op
23-24-25 maart 2019 in De Loods te Nijkerk.

www.professionalimaging.nl
Meer dan 80! lezingen, demonstraties, 
masterclasses en workshops...

zijn met je entreeticket gratis toegankelijk!
(vol = vol)
 
Voor slechts €10,- incl.btw,
pendelbus en parkeerticket!
 
Kom Kijken - Luisteren - Fotograferen
op de 20e editie van #P.I.2019
 
Mis dit unieke foto/video event niet

SAVE THE DATE 23 – 24 – 25 MAART, DE LOODS NIJKERK

Ga voor de laatste info naar www.professionalimaging.nl of volg ons op Social Media.
BESTEL HIER JE TICKET !
BEKIJK HET PROGRAMMA !
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
view this email in your browser
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Nieuwsbrief nr.7 2019