Natuurfotograaf David Yarrow
geeft spraakmakende Masterclass!
De aanpak van de Engelse natuurfotograaf David Yarrow is simpel: maak adembenemende foto's van wilde dieren, veil die voor veertigduizend dollar per stuk en geef een groot gedeelte van de opbrengst aan natuurbescherming. Als Nikon Ambassadeur zal David op Professional Imaging Experience zijn werkwijze toelichten. Let op: hij spreekt alleen op zondag 24 MAART. Plaatsen reserveren is niet mogelijk. VOL=VOL.
Voor de toegangsprijs van €10,- kun je deze Masterclass op de zondag bijwonen. Bovendien heb je toegang tot meer dan zeventig andere masterclasses, lezingen en workshops op de jubileumeditie van Professional Imaging Experience. De editie die meer dan ooit bruist van de foto-activiteiten.
Het klinkt eenvoudig, maar David heeft alle componenten van zijn werk stevig in de hand en zorgt ervoor dat ze elkaar versterken. Zo kent hij zijn onderwerp even goed als zijn publiek. Op de Afrikaanse Savanne benadert hij olifanten en leeuwen bijvoorbeeld van zeer dichtbij met zijn camera in een elektronisch bestuurd en met lokstof ingespoten karretje. Met de groothoek op zijn camera, zit hij de dieren daardoor dicht op de huid en verkrijgt hij unieke beelden.

Hij laat niets aan het toeval over. De foto wordt van tevoren bedacht en gepland en Yarrow werkt ter plaatse met een team van fotografie-experts, biologen en gidsen. Zo weet hij bijvoorbeeld welke ijsberen op de Noordpool fotogeniek zijn en goed te benaderen. De meester bepaalt zelf de creatieve invalshoek en het opnamemoment.
Als de foto klaar is, veilt hij deze voor een publiek van vermogende en bij de natuur betrokken fotoliefhebbers; een publiek dat hij gedurende vele jaren van fotograferen en actievoeren zorgvuldig heeft opgebouwd.

David legt uit hoe hij alle onderdelen van zijn fotografie zo goed in de hand weet te houden. Je kunt hem na afloop ook nog vragen stellen bij de Nikon-stand.
David Yarrow Photography - NIKON AMBASSADEUR
Professional Imaging Experience vindt plaats op
23-24-25 maart 2019 in De Loods te Nijkerk.

www.professionalimaging.nl
Doe jij al mee met fotowedstrijd de Groene Camera?  Je hebt nog 3 dagen de tijd om je allerbeste foto’s in te sturen voor één of meer van de 8 categorieën, bijvoorbeeld landschappen, dieren of zwart-wit. Je kan ook een serie foto’s insturen om kans te maken op de titel Natuurfotograaf van het jaar.

Prijzenpakket t.w.v. meer dan € 15.000,-. De winnende foto’s worden gepubliceerd in Natuurfotografie Magazine en zullen worden geëxposeerd in het MUSEON.
Doe mee!
Meer dan zeventig lezingen, demonstraties, 
masterclasses en workshops...

zijn met je entreeticket gratis toegankelijk!
(vol = vol)
 
Voor slechts €10,- incl.btw,
pendelbus en parkeerticket!
 
Kom Kijken - Luisteren - Fotograferen
op de 20e editie van #P.I.2019
 
Mis dit unieke foto/video event niet

SAVE THE DATE 23 – 24 – 25 MAART, DE LOODS NIJKERK

Ga voor de laatste info naar www.professionalimaging.nl of volg ons op Social Media.
Bestel NU je toegangsticket  !!!!
Partners Professional Imaging

cameranu focus pixperience
view this email in your browser
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Nieuwsbrief nr.5 2019