Nieuwsbrief nr.3                                                                                Klik hier om de nieuwsbrief in de browser te bekijken
In deze nieuwsbrief:
PIA d'Or Talent Award - Studio34x - Earlybird korting - Lara Zankoul -
PiXperience 365 - Brendan de Clercq

Lara Zankoul

is an interdisciplinary artist based in Beirut, Lebanon. Her work captures everyday human behavior and issues that occur within society through photographic media. The aim is to invite the viewers to come up with their own interpretation and understanding of the photographs and the stories behind them. Her signature work not only stands out in its conceptual identity, but also in its timelessness.

As a self-taught photographer, Zankoul’s work is heavily based on experimentation and world building within her photographs in order to create moments and craft them rather than just document them. She has been featured in a number of exhibitions: locally, in group and solo exhibitions in Ayyam Gallery. On an international scale, she has been showcased in the Guy Hepner Gallery in New York and HEIST Gallery in London.

Klik hier voor meer informatie over Lara Zankoul

In samenwerking met Broncolor en Studio34x  laten wij op deze bijzondere Professional Imaging beurs zien wat netwerken en fotografen kan samenbrengen. 

Dit jaar is het thema: Clowns. 

Wij komen elke dag met een nieuw concept van beroemde creators. Van High Fashion tot Fantasy, wij nodigen iedereen uit om foto’s te komen maken ongeacht de camera en lens. Zowel studiolicht als continu licht staat ter beschikking.

Verbaas je over het prachtige resultaat wat uit jouw eigen camera komt, maar maak ook gebruik van de nieuwste camera’s, zoals de topmerken Canon, Hasselblad, Olympus, Nikon en Leica, die op onze stand aanwezig zullen zijn. Hou de Facebookpagina van Studio34x en Professional Imaging in de gaten en neem daar een kijkje in de voorbereidingen voor dit prachtige event.

We willen ook heel graag een prijs geven aan onze fotograferende bezoekers: Maak jij een mooie foto in onze stand, zet die foto dan op Instagram met de hashtag #34xPI 

De mooiste foto die bij ons op de stand is gemaakt mag een dag lang gebruikmaken van Studio34x.  Uiteraard met het mooiste licht van Broncolor. Je mag zoveel editten aan de beelden als je wilt maar dat hoeft natuurlijk niet.

Brendan de Clercq

is een fotograaf van wereldfaam en is sinds jaar en dag Olympus Visionary. Daarnaast is Brendan één van de twintig gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen.

Zijn kennis van licht- en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van zijn creatieve gedachte. Brendan de Clercq is bekend om de druk bezochte en zeer informatieve workshop “The Secrets of Lightshaping”, daarnaast deelt hij graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise via masterclasses en workshops. 

Zijn werk kenmerkt zich door krachtige beelden met duidelijke emotionele expressies.

Klik hier voor meer informatie over Brendan de Clercq

 -  PIA d'Or Talent Award 2017/2018  -
WIE GAAT ER MET €1000,00 AAN PRIJZENGELD VANDOOR?  

Op initiatief van Professional Imaging is in samenwerking met Master Photographers Network (MPN) en Studio34x een nieuwe beeldwedstrijd geïntroduceerd. Het thema van deze wedstrijd is “RESPECT”. Het doel van deze wedstrijd is om onbekende getalenteerde fotografen, professioneel of niet professioneel, jong of oud, uit te dagen mee te doen aan deze wedstrijd. De prijswinnende beelden worden d.m.v. een expositie onder de aandacht gebracht van de bezoekers op P.I.!

Deadline inleveren beelden: 31-1-2018 / 24.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd

PiXperience 365

Kom op 24 en/of 25 maart naar PiXperience 365 in het naastgelegen congrescentrum Hart van Holland. Dit is hét evenement voor natuur- en landschapsfotografen met vele tientallen praktische lezingen en seminars door bekende fotografen.

Let op! Het aantal tickets is beperkt. Met je PiXperience ticket heb je op 24 of 25 maart ook toegang tot Professional Imaging, maar andersom niet.

Klik hier om naar de website van PiXperience te gaan en een ticket te bestellen.

4 CREATIEVE MEETING POINTS
op P.I.
2018
(Invulling en tijdschema's volgen medio januari)

 
Hal 1
* Fotocafé
Hal 2
* Adobe Theater
* Live Shoot Theater
Hal 3
* Studio 34x

TICKETVERKOOP GESTARTDe Earlybird prijs van €7,50 incl. BTW
geldt tot 1 februari 2018
, daarna kost een ticket €10,- incl. BTW

De organisatie van P.I. hoopt ook u / jou te mogen begroeten in Nijkerk

 
Wie wint de prestigieuze PIA d'Or Talent Award 2017/2018?
Deadline inleveren beelden: 31-1-2018 / 24.00 uur.
Partners Professional Imaging

cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list