Maurice Jager – Zakelijk portret
Maurice heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van producten en het positioneren van merken online, voordat hij als full-time professioneel fotograaf zijn brood verdient. Maurice heeft zich volledig gespecialiseerd in het maken van LinkedIn-profielfoto’s en het maken van personal branding-foto’s voor ondernemers en bedrijven. Maurice is opgeleid door de beste fotografen in zijn vakgebied in New York City en werkt samen met de beste mensen en merken om het allerbeste aan zijn klanten te bieden. 
Tijdens zijn presentaties op Professional Imaging in het live-shoot theater neemt Maurice jou mee door zijn proces om de perfecte LinkedIn-profielfoto te maken en licht hij een tipje van de sluier op hoe hij zijn fotografiebedrijf succesvol heeft weten op te bouwen. 
Maurice is ambassadeur voor Tether Tools, Feisol, Van Duuren Media en werkt regelmatig samen met BenQ. Je vindt Maurice elke dag op één van deze stands op Professional Imaging als hij niet presenteert.

Maurice Jager, biografie
Fotograaf en wereldwijd spreker Maurice Jager is in eerste instantie fotograaf. Maurice is één van de leidende zakelijk portret en personal branding fotografen, die samenwerkt met toonaangevende ondernemers en bedrijven binnen hun niche. Naast zijn fotografie heeft hij z’n passie gevonden in het succesvoller maken van z’n collega-fotografen. Dat doet hij door wereldwijd op de grootste fotografiebeurzen op het podium te staan en oprecht zijn ervaringen en kennis te delen met zijn publiek. Zijn kennis van marketing binnen de fotografie heeft ervoor gezorgd dat fotografen succesvoller worden, zonder in te hoeven boeten in het werk dat ze willen maken. Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal Branding voor Fotografen’ dat jou als fotograaf helpt om door zichtbaarder te zijn jouw ideale klanten aan te trekken, is hij host van de succesvolle podcast ‘Personal Branding for Photographers’ en biedt hij online diverse workshops en cursussen aan op www.personalbrandingforphotographers.com
Je vind meer informatie over Maurice op zijn website: www.mauricejager.com
Zijn boek kun je vinden via: https://www.vanduurenmedia.nl/EAN/9789463561563/Personal_branding_voor_fotografen
of op de Van Duuren Media-stand tijdens Professional Imaging.