Personal branding voor fotografen
Als fotograaf kun je het beste werk van de wereld maken, maar als je niet weet hoe je het verhaal achter je beeld en jou als fotograaf kan vertellen gebeurt er niets. Fotograaf zijn is zoveel meer dan weten hoe jouw lampen en camera werkt. In een wereld waarin volgens veel fotografen ‘tegenwoordig iedereen fotograaf is’, gaat het steeds meer om hoe je jezelf positioneert in jouw communicatie, storytelling en personal branding.
Maurice heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van producten en het positioneren van merken online voordat hij als full-time professioneel fotograaf zijn brood verdiend. Die kennis heeft hij verzameld in het boek ‘Personal branding voor fotografen’ dat vol staat met praktische informatie, ervaringen van succesvolle fotografen en makkelijk te volgen stappen die je zelf kunt toepassen. Tijdens zijn presentaties op Professional Imaging licht hij een tipje van de sluier op en inspireert jou om meer met jouw eigen verhaal aan de slag te gaan om meer klanten aan je te binden. Naast dat hij fotografen helpt met hun branding op zijn eigen platform genaamd ‘SCREW THE METADATA’, is Maurice ambassadeur voor BenQ, Tether Tools, Phottix, Feisol en Van Duuren Media. Je vindt Maurice elke dag op één van deze stands op Professional Imaging als hij niet presenteert.
Maurice Jager korte biografie:
Fotograaf en wereldwijd spreker Maurice Jager is in eerste instantie fotograaf. Maurice is een van de leidende zakelijk portret en personal branding fotografen die samenwerkt met toonaangevende ondernemers en bedrijven binnen hun niche. Naast zijn fotografie heeft hij z’n passie gevonden in het succesvoller maken van z’n collega-fotografen. Dat doet hij door wereldwijd op de grootste fotografiebeurzen op het podium te staan en oprecht zijn ervaringen en kennis te delen met zijn publiek. Zijn kennis van marketing binnen de fotografie heeft er voor gezorgd dat fotografen succesvoller worden, zonder in te hoeven boeten in het werk dat ze willen maken. Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen’ dat jou als fotograaf helpt om door zichtbaarder te zijn jouw ideale klanten aan te trekken.
Je vind meer informatie over Maurice op zijn website: www.mauricejager.com
Of op zijn platform: www.screwthemetadata.com