Beweging bevriezen met flits en sparkles

Een waanzinnig model, perfecte styling en een bijpassende achtergrond. Je flitsers staan klaar voor de allermooiste platen en toch mis je wat. Een beetje beweging. Maar hoe doe je dat? Het coachen van een model is vaak lastig merken we in de workshops. Wat zeg je en vooral hoe zeg je het? Of zeg je maar niks en hoop je dat je model zelf wel weet wat ze moet doen?

Fotograaf Frank Doorhof laat je zien in deze live shoot hoe hij zijn model coacht voor een geweldige foto. En niet alleen het model gaat bewegen, maar we strooien ook met feestelijke glitters. Dus timing is ook belangrijk. Daarnaast natuurlijk de apparatuur. Frank licht ook het stukje techniek toe, dus workflow, camera en lens maar ook waarom hij juist voor flitsmerk Hensel kiest voor het bevriezen van beweging.

Frank is alle dagen aanwezig in zijn eigen stand (tegenover het live shoot theater), of op stands van zijn partners.

Nieuw zijn de Frank Doorhof achtergronden. Deze signature backdrops worden handgemaakt in Engeland en zijn verbeelden een muur van zijn studio in Emmeloord. Dus nu kun jij een eigen stukje Frank in huis of je studio halen. Met korting te bestellen en natuurlijk te bekijken. Verkrijgbaar in diverse mate
.

Tijdens Professional Imaging zal Frank een live shoot geven in het Live Shoot Theater in Hal 1.
Meer info over Frank kun je hier vinden.