CANON OP PROFESSIONAL IMAGING

Na lang wachten is ook Canon dit jaar weer aanwezig op Professional Imaging in Nijkerk. Op 14, 15 en 16 mei staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met onze nieuwste producten. Ook organiseren we dit jaar weer het Canon Theater waar je je kunt laten inspireren door sprekers van internationale allure. Ter plekke onze producten zelf uitproberen? Ook dat kan in onze pop-up studio. Wij heten je graag van harte welkom op onze stand, te vinden in hal 3!

Pop-up studio

Maak kennis met onze nieuwste producten en ga aan de slag in de pop-up studio op de Canon-stand. Onder begeleiding van fashion- en portretfotografe en Canon-ambassadrice Evely Duis krijg je de kans om zelf een professioneel model vast te leggen.

PROGRAMMA CANON THEATER

 

Neem een kijkje in het Canon Theater en ontdek het inspirerende verhaal van (internationaal) bekende foto- en videografen. Canon Product Intelligence Consultant Jip Barth vertelt jou hier bovendien alles over de technologie achter onze nieuwste producten.

Zaterdag 14 MEI
Vladimir Rys – Sportfotograaf Formule 1
Ahmet Polat – Documentair fotograaf en regisseur
Remko de Waal – Nieuwsfotograaf ANP
Jip Barth – Canon Product Intelligence Consultant
Zondag 15 MEI
Vladimir Rys – Sportfotograaf Formule 1
Ahmet Polat – Documentair fotograaf en regisseur
Remko de Waal – Nieuwsfotograaf ANP
Jip Barth – Canon Product Intelligence Consultant
Maandag 16 MEI
Pie Aerts – Wildlife- en conservatie fotograaf
Ulla Lohmann – Expeditie- en avonturenfotografe
Vladimir Rys – Sportfotograaf Formule 1
Frank Emous – Filmmaker
Jip Barth – Canon Product Intelligence Consultant

Wie zijn de sprekers?

 • Evely Duis

  De Nederlandse fotografe en Canon Ambassador Evely rondde in 2017 haar tweede fotografieopleiding af. Sindsdien heeft ze aan haar carrière als conceptueel fashion- en portretfotografe gewerkt en heeft ze nu een enorme lijst met commerciële en redactionele klanten over de hele wereld.

 • meer info: https://www.canon.nl/pro/ambassadors/evely-duis/
 • Ahmet Polat

  Ahmet Polat is een bekroonde fotograaf, regisseur en Canon Ambassador. Door middel van zijn fotografie en werkzaamheden op locatie wil Ahmet bruggen slaan tussen verschillende culturen, identiteiten en geschiedenissen. Na meer dan twintig jaar in Turkije te hebben gewerkt, keerde hij in 2015 terug naar Nederland en werd hij datzelfde jaar nog Fotograaf des Vaderlands.

 • meer info: https://www.canon.nl/pro/ambassadors/ahmet-polat/
 • Pie Aerts

  In 2017 stopte Pie Aerts met zijn kantoorbaan om fotograaf te worden. Inmiddels is hij een gerenommeerd natuurfotograaf en Canon Ambassador. Met zijn werk onderzoekt Pie de ingewikkelde relatie tussen mens, dier en natuur. Hij wil erachter komen waarom we steeds verder van elkaar en van onze natuurlijke omgeving lijken te vervreemden.

 • meer info: https://www.canon.nl/pro/ambassadors/pie-aerts/
 • Ulla Lohmann

  De Duitse Canon Ambassador Ulla is steeds op zoek naar kansen om oog in oog (en lens) te staan met de natuurelementen. Als documentaire-, expeditie- en avonturenfotografe reist ze de hele wereld over om de meest adembenemende plekken vast te leggen.

 • meer info: https://www.canon.nl/pro/ambassadors/ulla-lohmann/
 • Vladimir Rys

  Canon Ambassador Vladimir, geboren en getogen in Tsjechië, is een professioneel sportfotograaf. Hij houdt zich bezig met sport-, reportage- en portretfotografie en commerciële fotografie. Sinds 2005 is hij gespecialiseerd in het fotograferen van Formule 1-motorraces.

 • meer info: https://www.canon.nl/pro/ambassadors/vladimir-rys/
 • Remko de Waal

  Als vaste fotograaf voor het ANP verslaat Remko de meest uiteenlopende nieuwsonderwerpen die Nederland bezighouden. Daarmee verschijnen zijn foto’s dagelijks in de Nederlandse media. Sinds zijn begintijd als fotograaf won hij diverse prijzen bij de Zilveren Camera, de belangrijkste prijs voor de fotojournalistiek in Nederland.

 •  
 • Jip Barth

  Jip is Product Intelligence Consultant van Canon en vertelt jou graag alles over onze producten. Leer alles over de nieuwste technologieën en ontdek welke camera het beste bij jou past!

 •