“High end Wedding Photography”

Huwelijksfotografie op het hoogste niveau. Hoe creëer je unieke beelden en bereik je een consistent hoge kwaliteit fotografie beleving die internationaal erkend en bekroond wordt? Met zijn team vliegt Bas over de hele wereld om dromen van bruidsparen te realiseren en herinneringen tastbaar te maken in waanzinnige albums en vergrotingen. Hij neemt je mee in zijn visie en werkwijze in bruidsfotografie & film. De voorbereidingen, de trouwdag, bewerking van de beelden, albums, vergrotingen en nazorg. Natuurlijk zal hij veel fantastische beelden laten zien en uitgebreide informatie delen over zijn manier van werken.

Over Bas Uijlings

Bas Uijlings is opgegroeid met fotografie, samen met zijn opa en vader in de doka op zolder heeft hij het ontwikkelen van film nog meegemaakt. Hij heeft altijd gefotografeerd, ook toen hij nog werkte aan zijn carrière als manager in de ICT. In 2002 heeft hij de fotografie serieus opgepakt. Hij heeft met modellen gewerkt, in de studio op feesten, congressen en in theaters gefotografeerd en directie portretten gemaakt voor de zakelijke markt. In 2009 heeft hij zijn eerste huwelijk gefotografeerd, hierdoor is alles in een stroomversnelling gekomen. Dít is wat hij écht leuk vindt om te doen!

In de afgelopen jaren heeft Bas samen met zijn team van inmiddels 17 professionele fotografen, cameramensen en editors keihard gewerkt om de belangrijkste dagen van bruidsparen vast te leggen in prachtige albums en bijzondere films. Dankzij creatieve concepten, doorlopende vernieuwingen en waanzinnige beelden als resultaat worden zij als marktleider gezien in de moderne bruidsfotografie. Ze werken wereldwijd op de meest exclusieve bruiloften en dankzij hun inzet en werkwijze hebben ze in de afgelopen 10 jaar vrijwel iedere fotografie award weten te behalen. Sinds 2018 behoren zij officieel tot de wereldtop op het gebied van bruidsfotografie.

Bas wordt enorm blij als hij anderen kan helpen. Dit kan zijn door middel van zijn fotografie of door het helpen groeien van collega fotografen/ondernemers. De kennis en ervaring die ze in de afgelopen 20 jaar verzameld hebben wordt zoveel mogelijk gedeeld door middel van lezingen, workshops, masterclasses en 1 op 1 mentoring.

Hij heeft op het podium gestaan voor DuPho, Calumet, Profoto en Nikon. Ook is hij te zien geweest als spreker op congressen als Nature Talks, De Fotobeurs, Professional Imaging, Lab9 en Nikon School Events. Bas is ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux, Manfrotto Benelux en Pixellu SmartAlbums.


Ga naar www.basuijlings.com voor uitgebreide informatie over het bedrijf, heel veel foto en film materiaal en inspirerende teksten.


LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/basuijlings/
Facebook : https://www.facebook.com/uijlings
Youtube : https://www.youtube.com/user/BasUijlings
Instagram : https://www.instagram.com/bas_uijlings/

Tip: Volg je Bas nog niet op Instagram? Moet je doen!