“By sharing our passion and knowledge, we make the creative world and ourselves better”

Al sinds zijn jeugd is Arno de Bruijn bezig met beeld en geluid. Na zijn opleiding esthetische vormgeving, multimedia en fotografie is Arno een tijdje werkzaam geweest in de media. Later is zijn droom eindelijk uit gekomen: fotograaf worden. Zijn creativiteit kent geen kaders en hij is altijd op zoek naar vernieuwing wat zich vertaalt in unieke beelden.

Naast professioneel Portret en Trouwfotograaf is Arno wereldwijd bekend om zijn creatieve flitsfotografie en is hij ook Brand Ambassador voor MagMod en andere toonaangevende fotografie merken en werkt al jaren samen met Disnet met als doel (amateur)fotografen alles te leren over flitslicht en creatieve fotografie technieken.

Arno weet in alle moeilijke omstandigheden creatief en vakkundig met flits(licht) om te gaan en maakt van een saaie situatie een Wow resultaat en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn! Dat kun jij ook leren is zijn motto, want flitsen is helemaal niet moeilijk!

Als bruidsfotograaf is hij ook de creatieve duizendpoot achter #BeCreative Studio & Academy en Trouwdag in Beeld bruidsfotografie en is altijd op zoek creatieve beelden.

Arno is auteur van diverse succesvolle fotografie en flitstechniek boeken (o.a. Toveren met Licht, #BeCreative Photography) en heeft onlangs het nieuwe #CreativeLight boek uitgebracht wat de de hele wereld over vliegt!

Tijdens Professional Imaging zal Arno iedere dag een masterclass geven in het P.I. Theater.
Meer info over Arno kun je hier vinden.