Nieuwsbrief #7
Bekijk deze email in uw browser
13 Topsprekers op P.I. 2017
Don’t miss it!
Brent Stirton hoofdspreker
(The Power of Photography)
 
Stirton is senior fotograaf bij Getty Images en publiceerde in talloze magazines. Momenteel werkt hij voornamelijk aan lange termijn projecten voor National Geographic. Stirton ontving vele onderscheidingen voor zijn werk. Maar liefst driemaal op rij werd hij Wildlife Photojournalist of the Year, won hij de Visa D’or op het Visa Pour L’ image Festival in Frankrijk en ontving hij de National Magazine Award van National Geographic Magazine voor zijn werk in de Democratische Republiek Congo.
Zijn documentaire over conflicten in het Virunga National Park voor National Geographic Televisie won zowel een Emmy Best Documentary Featureals als een Bafta Award voor Beste Documentaire. 
Kristina Sherk

For the past 10 years, Kristina Sherk has been a high-end photo retoucher based out of Washington D.C.
Tom Krieger

In het Adobe Theater zal Tom Krieger, artiest op het gebied van fotografie, illustratie, CGI en schilderkunst, zijn tips en tricks delen met het publiek.

In het Live Shoot Theater zal hij een live geschoten beeld bewerken tot een digitaal kunstwerk!

Een absolute aanrader!


Meer info over Tom Krieger

Glyn Dewis
 
is a Photographer and Author currently based just outside of Oxford in the UK and was first introduced to the world of Photography by a family member ....
Jon Hernández
 
is a commercial photographer based in Barcelona, for the past ten years he has worked producing beautiful images for brands like Samsung, Powerade ....
NEW DAY studio
 
Jeroen Nieuwhuis (25) & Erik Journée (26) zullen in het Adobe Theater een lezing geven met als titel “Jong geleerd, jong gedaan!”. Wat als een hobby begon ....
Jan Vermeer
 
Jan Vermeer toont de mooiste foto’s van zijn zeer bijzondere reizen naar Antarctica via een indrukwekkende multimedia presentatie van Mondiavisueel. Grote vlijmscherpe foto- en videobeelden aangevuld met een live verteld, boeiend verhaal.
João Carlos
 
Is an Advertising, Fashion and Portrait photographer and director of photography currently based in Lisabon Portugal.
Frank Doorhof
 
Licht en storytelling. Twee belangrijke ingrediënten in de beelden van internationaal lezinggever Frank Doorhof.
Bart van de Wiele

Adobe Certified Instructor Bart van de Wiele begon zijn carrière als grafisch vormgever, waar hij zich specialiseerde in print productie en het retoucheren van afbeeldingen. De veelgevraagde spreker deelt zijn know-how tijdens de Professional Imaging.
Jasper Doest

De fotografie van Jasper verschoof van ‘hardcore’ natuurfotografie naar daar waar mens en dier elkaar ontmoeten. De bewogen natuurfotograaf laat zich leiden door verwondering.

Op het podium van Professional Imaging maakt hij het publiek deelgenoot van die verwondering.

Meer info over Jasper Doest

Nico Brons
 
Op zaterdag laat Nico Brons in het Adobe Theater zien hoe zijn iPhone-fotografie tot stand komt. De fantasierijke digitale kunstwerken zijn opgebouwd uit diverse lagen die met verschillende apps en toepassingen via de iPhone zijn toegevoegd. 
Brendan de Clercq

Brendan de Clercq heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de fashion- en modelfotografie. Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van zijn creative gedachte, die hij graag deelt met het publiek tijdens de beurs.
Bestel hier je ticket
Koop nu uw ticket voor €10,- per dag of €20,- voor een Passe-Partout ticket.
Dit ticket is inclusief parkeren, pendeldienst naar het beurs gebouw, pendeldienst vanaf station Nijkerk & toegang tot alle onderdelen van P.I. 2017.
Plaats reservering in het Adobe Theater & Live Shoot Theater is niet mogelijk
VOL = VOL
Bekijk hier de theater programma's

Vuze camera

Degreef & Partner heeft een primeur op de Professional Imaging met de 360 graden 3D videocamera van Vuze. De Vuze is een serieuze camera die ongekende creatieve mogelijkheden biedt. Samen met een virtueel reality bril en headset kun je volledig om je heen kijken, zowel ver weg als dichtbij.
Meer informatie: www.vuzecamera.nl

Epson

Epson introduceert de doorzichtige Moverio BT-300-bril, een lichte binoculaire, smart glasses met een OLED-display. De bril maakt het mogelijk om te fotograferen of filmen terwijl je tegelijkertijd je drone in de gaten houdt. 
Meer informatie: www.epson.nlFujifilm

De absolute must see is de nieuwe FUJIFILM GFX 50S Middenformaat Digitale systeem camera met Fujinon GF Objectieven. Een professioneel Spiegelloos systeem met een 50 Megapixel sensor die 1.7x groter is dan een Full Frame sensor. 

Meer info

Fidak

Mooie aanbiedingen en veel nieuwe producten zoals Goldbuch fotoalbums bij Fidak tijdens de Professional Imaging. Eén van de nieuwe retail oplossingen van Fidak is Kodak moments; de klant stuurt thuis of onderweg zijn foto’s op en kan ze twee uur later ophalen.

Meer info

Pentax

De onlangs verschenen Pentax Kp is voor het eerst te zien in de Ricoh-Pentax stand. Daarnaast tonen zij onder andere 360 graden camera’s en presenteert ambassadeur Mike Muizebelt werk gemaakt met verschillende Pentax camera’s.
 

Meer info

PiXperience NXT LVL

Tijdens PiXperience NXT LVL kun je op 18 en 19 maart kiezen uit ruim 25 lezingen door bekende en minder bekende natuurfotografen, waaronder Bas Meelker, Marsel van Oosten, Andrea Gulickx, Piet van den Eynde, Theo Bosboom, Jeroen Stel, Bob Luijks.
 

Meer info

Profoto Studiopartners

Profoto Studiopartners neemt het nieuwste paradepaardje van Seikonic mee naar de beurs. De Speedmaster L858d is ‘s werelds eerste multifunctionele touchscreen lichtmeter die ook de flitsduur kan meten.

Meer info
Benèl 

Benèl heeft een primeur op de Nederlandse markt met de Foldio360, een volautomatische 3D photobox. Dankzij een ronddraaiend plateau en regelbare verlichting kun je hiermee draadloos en volautomatisch kleine producten vastleggen met je mobiel.
 

Meer info
Partners Professional Imaging
cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list