Extra nieuwsbrief nr.6
Bekijk deze email in uw browser

BRENT STIRTON

INTERNATIONAAL FOTOJOURNALIST & WINNAAR WORLD PRESS PHOTO KOMT NAAR PROFESSIONAL IMAGING 2017!

Het is de organisatie van Professional Imaging 2017 gelukt Brent Stirton, de kersverse winnaar van de World Press Photo in de categorie Nature series te contracteren voor een bezoek aan de 18e Professional Imaging. De bevlogen Zuid-Afrikaanse fotograaf maakt iconische foto’s die aantonen hoe je als fotograaf een rol kan spelen op het gebied van bewustwording en wereldbetering.

Stirton is senior fotograaf bij Getty Images en publiceerde in talloze magazines. Momenteel werkt hij voornamelijk aan lange termijn projecten voor National Geographic. Stirton ontving vele onderscheidingen voor zijn werk. Maar liefst driemaal op rij werd hij Wildlife Photojournalist of the Year, won hij de Visa D’or op het Visa Pour L’ image Festival in Frankrijk en ontving hij de National Magazine Award van National Geographic Magazine voor zijn werk in de Democratische Republiek Congo. Zijn documentaire over conflicten in het Virunga National Park voor National Geographic Televisie won zowel een Emmy Best Documentary Featureals als een Bafta Award voor Beste Documentaire. 

Per jaar zwerft de fotograaf negen maanden door de wereld om humanitaire en ecologische kwesties aan de kaak te stellen. Het is zeer bijzonder dat de fotograaf zijn missie onderbreekt om vanuit Zuid-Afrika zijn verhaal te delen tijdens de Professional Imaging. Wij zijn dan ook zeer vereerd en nodigen iedereen van harte uit om gebruik te maken van deze unieke kans om de bevlogen fotograaf in levenden lijve te ontmoeten!

Kijk voor het actuele lezing programma en meer informatie op professionalimaging.nl
Openingstijden Professional Imaging 2017
De beurs is gedurende de 3 dagen geopend vanaf 09:30 tot 17:00
Koop hier je e-ticket
Bekijk hier The Making Off!
Programma P.I. 2017

Het programma voor Professional Imaging is zo goed als rond. Neem snel een kijkje op de website van P.I. om te zien wanneer welke spreker zal spreken in het Adobe Theater, Live Shoot Theater of het Fotografen café.
meer info: www.professionalimaging.nl

Panasonic

Naast de nieuwe DMC-GH5 camera toont Panasonic ook al hun nieuwe en vernieuwde objectieven. Waaronder de nieuwe LEICA DG VARIO-ELMARIT 12-60 mm / F2.8-4.0. Het is de eerste lens in de LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0-serie en geschikt voor een groot aantal dagelijkse opnamesituaties. 

Meer informatie: www.panasonic.nl

PiXperience NXT LVL

In Hart van Holland naast de Loods vindt gelijktijdig met Professional Imaging PiXperience plaats. Het evenement heeft als thema NXT LVL. Een programma vol lezingen die natuurfotografen uitdagen hun fotografisch plafond te doorbreken en foto’s te maken met meer impact.
Meer informatie: www.pixperience.org

Partners Professional Imaging
cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list