Nieuwsbrief Nummer 4
Bekijk deze email in uw browser
Bart van de Wiele

Adobe Certified Instructor Bart van de Wiele begon zijn carrière als grafisch vormgever, waar hij zich specialiseerde in print productie en het retoucheren van afbeeldingen. De veelgevraagde spreker deelt zijn know-how tijdens de Professional Imaging.  

Meer info
Brendan de Clerq

Brendan de Clercq heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de fashion- en modelfotografie. Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van zijn creative gedachte, die hij graag deelt met het publiek tijdens de beurs.

Meer info
Ga voor een overzicht van alle sprekers en de tijdschema's naar de website van P.I. 2017.

En kijk ook eens op de YouTube pagina van P.I. voor exclusieve video's van de sprekers van dit jaar.
Website
YouTube
Programma Theaters
Bekijk de video van de uitreiking
TIJDENS HET GROOTSTE FOTO EVENT VAN DE BENELUX
90 exposanten - de nieuwste trends - tal van lezingen - live shoots
Openingstijden Professional Imaging 2017
De beurs is gedurende de 3 dagen geopend vanaf 09:30 tot 17:00
 
Koop hier je e-ticket
Koop hier je e-ticket
Koop nu uw ticket voor €10,- per dag of €20,- voor een Passe-Partout ticket.
Deze ticket is inclusief parkeren, pendeldienst naar het beurs gebouw, pendeldienst vanaf station Nijkerk & toegang tot alle onderdelen van P.I. 2017.
Plaats reservering in het Adobe Theater & Live Shoot Theater is niet mogelijk VOL = VOL

Panasonic

De langverwachte LUMIX GH5 is het paradepaardje van Panasonic. Een camera vol met innovatie, en een echte must see op de Professional Imaging. De LUMIX GH5 heeft een 20 mp sensor een 5-assige beeldstabilisatie in de body die samenwerkt met de 2-assige lens stabilisatie. 
Meer informatie:
www.panasonic.nl

 

Konpoli

Konpoli levert handgemaakte digitale albums met de mogelijkheid om de omslagen van de albums custom made aanpassen. Op de beurs presenteren zij een aantal prachtige nieuwe opberg items waarin fotografen hun albums kunnen presenteren. 
Meer informatie: www.konpoli.nl

 

Noritsu

De printers van Noritsu kunnen allemaal dubbelzijdig printen. Dit biedt mogelijkheden voor het aanboren van nieuwe doelgroepen. Het topstuk is de Noritsu Green II een veelzijdige inkjet printer die aansluit bij de trend om te printen in kleine volumes.
Meer informatie: www.noritsu.de

 

Arca

Bezoekers van de beurs kunnen bij Arca kennis maken met hoogstaande beelden die tot stand zijn gekomen met Sublimatie technologie. Een techniek waarbij een beeld middels een transferpapier via een hitte-transfer onder hoge temperatuur wordt overgezet op aluminium.
Meer informatie:
www.arca.nl

 

Lowepro

De tassenwand van Lowepro is een vast gegeven op de Professional Imaging. Uitblinker is de lichtgewicht Lowepro Flipside Trek serie. Een fototas voor actieve buitensporters met naast ruimte voor fotospullen volop ruimte voor persoonlijke items.
Meer informatie:
www.degreef-partner.nl

 


Epson

Epson toont tijdens Professional Imaging 2017 de nieuwe 17-inch SureColor SC-P5000 voor proefdruk-, fine art- en fototoepassingen. De printer bevat een 10-kleuren inktset, waardoor de printer een enorm breed kleurenspectrum biedt met een maximale PANTONE®-dekking van 99%.
Meer informatie:
www.epson.nl

Partners Professional Imaging
cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list