Nieuwsbrief Nummer 3
Bekijk deze email in uw browser
IN DEZE NIEUWSBRIEF
2 nieuwe sprekers - LAATSTE KANS 25% EARLYBIRD KORTING
Jan Vermeer

Jan Vermeer toont de mooiste foto’s van zijn zeer bijzondere reizen naar Antarctica via een indrukwekkende multimedia presentatie van Mondiavisueel. Grote vlijmscherpe foto- en videobeelden aangevuld met een live verteld, boeiend verhaal.

Meer info
Nico Brons

Op zaterdag laat Nico Brons in het Adobe Theater zien hoe zijn iPhone-fotografie tot stand komt. De fantasierijke digitale kunstwerken zijn opgebouwd uit diverse lagen die met verschillende apps en toepassingen via de iPhone zijn toegevoegd. 
 

Meer info
Ga voor een overzicht van alle sprekers en de tijdschema's naar de website van P.I. 2017.

En kijk ook eens op de YouTube pagina van P.I. voor exclusieve video's van de sprekers van dit jaar.
Website
YouTube
Programma Theaters
TIJDENS HET GROOTSTE FOTO EVENT VAN DE BENELUX
Ruim 6000 m2. expo - 90 exposanten - de nieuwste trends -
tal van lezingen - live shoots

Entree ticket t/m 31 Januari slechts €7,50!

Sigma

Topstuk in de Sigma stand is de 85 mm 1.4 portretlens uit hun Art line. Wat het lichtsterke objectief geliefd maakt bij portretfotografen is de geringe scherptediepte, mooie onscherpte in de achtergrond en het prachtige bokeh.
Meer informatie: www.sigmabenelux.nl

Olympus

Eén van de topcamera’s die je op de Professional Imaging kunt bewonderen is de Olympus OM-D E-M1 Mark II.  Volgens Ambassadeur Brendan de Clercq een kwalitatieve snelheidsduivel die alleen al een bezoek aan de beurs waard is.
Meer informatie: www.olympus.nl/consumer

GB lijsten

In de vakfotografie zien we steeds meer durf en eigenzinnigheid qua lijsten, aangepast aan de stijl van de foto. GB lijsten speelt hierop in met onder andere hun nieuwe lijstprofielen, gemaakt in een klein atelier in Napels.
Meer informatie: www.gblijsten.nl

 

Pixigo

De Beastgrip is een van accessoires die Pixigo biedt om de functionaliteit van de smartphone uit te breiden. Een universele rig waarop je eenvoudig microfoons, lenzen en andere accessoires monteert voor live uitzending op Facebook of YouTube.
Meer informatie: www.pixigo.nl

BBP Light bv

De Rotolight Anova Pro Bi-Color led-armatuur heeft als eerste en enige de mogelijkheid om te Flitsen. Met zijn gelijkblijvende kleur- en lichtopbrengst won de continulicht led-armatuur onder andere een award tijdens de Photokina.
Meer informatie: www.bbplight.nl

Servix

Met de Phottix Indra 360 speelt Servix in op de behoefte aan flitsinstallaties waarmee je zowel binnen als buiten kunt fotograferen. De Indra 360 is volledig TTL gestuurd en biedt dankzij de zeer compacte batterij volledige flexibiliteit.
Meer informatie: www.servix.be

Partners Professional Imaging
cameranu adobe wacom focus pixperience
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list